Serirtonic_2
Om oss

Om Seritronic

Seritronic grundades år 2000 och har sedan starten funnits i Støvring i norra Danmark. Sedan starten drivs och ägs företaget av Birgitte Helenius och Hans Henrik Pedersen.

Seritronic Hans Henrik och Birgitte Helenius

På Seritronic tillverkar vi kontrollpaneler för alla branscher. Dessa skapas i nära samarbete med våra kunder och förståelse för miljön där kontrollpanelen kommer att ingå. På så sätt utvecklar vi 100% kundanpassade lösningar. Produktionen av kontrollpaneler är en kombination av en serigrafisk tryckprocess och en monteringsprocess där olika komponenter kan inkluderas. Kontrollpaneler som membrantangentbord är särskilt lämpliga i branscher som har höga krav på användarvänlighet, robusthet och enkel rengöring.

Anställd och produktion på Seritronic

Seritronic har kontinuerligt utvecklats och optimerats och resultatet av detta är att vi idag är bland Nordens ledande leverantörer och tillverkare av kontrollpaneler. Utöver detta har vi kompetenta medarbetare som alla är redo att leverera den bästa lösningen till våra kunder.

Seritronic-ägarna Hans Henrik Pedersen och Birgitte Helenius

FAKTA OM SERITRONIC

Grundades 2000

Huvudkontor och produktion i Danmark

Internationella försäljningskontor

Internationella samarbeten med utvalda tillverkare

Seritronic sysselsätter för närvarande mer än 60 personer

VÅR HISTORIA

År 2000 stod Birgitte Helenius, Hans Henrik Pedersen och Hans Spliid Hansen, i gummistövlar på en nordjylländsk åker i Støvring. De tre var tidigare kollegor med olika kompetenser,och alla var redo att bryta mark för nya byggnaden som skulle utgöra den framtida ramen för deras nya verksamhet. Ett företag vart skapat.

De ville producera kontrollpaneler genom att kombinera screentryck med elektronik, och från detta uppstod namnet Seritronic. De tre grundarna visste med sin erfarenhet från branschen att de skulle behöva satsa högt för att kunna passera bland de befintliga företagen på marknaden. Ambitionen var att skapa en sund verksamhet i en storlek så att de kunde erbjuda kunderna stor flexibilitet.

Idag har Seritronic fortfarande sin produktion och sitt huvudkontor i den nordjylländska staden Støvring, Danmark. I denna miljö har tusentals, om inte miljoner, membrantangentbord, kontrollpaneler och andra mekatroniska lösningar sedan dess tillverkats. Förutom fabriken i Danmark har Seritronic även flera internationella försäljningskontor och utvalda partners vars syfte är att stödja våra kunders affärsbehov. Mycket har hänt sedan den där dagen på Nordjyllandsfältet år 2000.

Personalen har ökat tio gånger sedan starten, internationella partners har anslutit sig, produktionsanläggningar expanderat, investeringar gjorts och resultatet av detta är att vi idag är en av Europas ledande aktörer i branschen. Seritronics positiva utveckling beror på att grunden bibehålls, kunden är i fokus, hög flexibilitet och en god arbetsmiljö.